Uncategorized

Nike TN Air Max Plus “Lava” este acum doar 99 de lire sterline la Foot Locker UK!

Când vine vorba de adidași iconici TN, sau Air Max Plus, așa cum se știe formal este probabil una dintre primele siluete care îmi stă în minte. Modelul este înrădăcinat în cultura muzicii, a îmbrăcămintei stradale și multe altele. Aici, la unicul furnizor, ne place absolut TN, motiv pentru care vă prezentăm aceste imagini exclusive ale colorway -ului „Lava” care s -a lansat recent la Foot Locker UK!

Deși Colorway este unul dintre cele mai bune pe care le -am văzut de ani de zile, veștile bune nu se opresc acolo – întrucât acum sunt reduse la prețul care scade maxilarul de doar 99 de lire sterline! Indiferent dacă sunteți un colecționar TN experimentat sau complet nou în scenă, este greu să reduceți aceste frumuseți la acest preț!

Nike TN Air Max Plus „Lava”

Nike TN Air Max Plus „Lava”

Upper -ul atrăgător, care a fost inițial bazat pe umbra turnată de palmieri este prezentă aici și arată mai bine decât oricând îmbrăcat în nuanțe roșii vibrante și portocalii. Toate acestea se află deasupra unei baze de jet-negre pentru contrastul perfect, făcând ca acestea să fie o pereche pe care veți dori să o alunecați în timp după timp.

Desigur, brandul SWOOSH și brandingul de aer ajustat specific gamei face, de asemenea, o apariție, cimentând senzația clasică din anii ’90 a acestei perechi în design. Dacă sunteți la fel de dornici ca și pe Nike TN Air Max Plus „Lava”, atunci ce așteptați?! Mergeți la Foot Locker Marea Britanie chiar acum și alegeți perechea pentru doar 99 de lire sterline!

Nike TN Air Max Plus „Lava”

Nike TN Air Max Plus „Lava”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *